Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 1380 g Wasser
- 170 g Roggenmehl Type 1150
- 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Bearbeiten
- 30 g Weißweinessig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 15 g Salz
- 2000 g Kasseler, ohne Knochen
- 10 Prisen Muskat
- 8 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4042 kJ / 966 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10min
Eierschecke
7 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Wildbratwurst
3h 30min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Germknödel mit Vanillesauce
2 Std.
Knuspriger Schweinebauch
3h
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 godz. 45 min
Berliner
2 godz. 45 min
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3h 30min