Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 1380 g Wasser
- 170 g Roggenmehl Type 1150
- 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Bearbeiten
- 30 g Weißweinessig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 15 g Salz
- 2000 g Kasseler, ohne Knochen
- 10 Prisen Muskat
- 8 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4042 kJ / 966 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Seelen
2h 45min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10min
Sauerbraten
72h
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3h 30min
Böhmische Knödel
1h
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 phút
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1h 30min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min