
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 1380 g Wasser
- 170 g Roggenmehl Type 1150
- 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Bearbeiten
- 30 g Weißweinessig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 15 g Salz
- 2000 g Kasseler ohne Knochen
- 10 Prisen Muskat
- 8 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 966 kcal / 4042 kJ
- Protein
- 57 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2hod. 30min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1hod.
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1hod. 30min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1hod. 40min
Panierte Fleischküchle
1hod. 40min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1hod. 10min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Sauerbraten
72hod.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Schupfnudeln
2hod.
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.