Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele (10 g)
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele (10 g)
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 100 g Sahne
- 30 g Apfelessig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 681 kJ / 163 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Sahne-Dill-Dressing
5min
Brotknöpfle
35min
Speck-Kartoffel-Salat
3h
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1h
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Bunter Rettichsalat
1hod. 10min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min