![Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFB45FAA-5D2B-4B74-8E86-7FEF685447B4/Derivates/ab816321-c3bb-4eb8-870e-e25209356734.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de vino blanco para cocinar (p.e. El Guiso®)
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pastilla de caldo de carne
- 800 g de manitas de cerdo en salsa, (p. ej. Polgri®)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 100 g de agua
- 800 g de berza de hoja lisa en conserva escurrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 423 kcal
- Protein
- 25.83 g
- Sacharidy
- 20.84 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 11.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de repollo con restos del cocido
40 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20min
Cocido montañés
14sa 20 dk
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Lentejas con kale
30 Min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Potaje de judías con borrajas
30 Min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.