Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de vino blanco para cocinar (p.e. El Guiso®)
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pastilla de caldo de carne
- 800 g de manitas de cerdo en salsa, (p. ej. Polgri®)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 100 g de agua
- 800 g de berza de hoja lisa en conserva escurrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 423 kcal
- Protein
- 25.83 g
- Sacharidy
- 20.84 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 11.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Cocido montañés
14sa 20 dk
Lentejas guisadas
50min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Potaje de judías con borrajas
30min
Guiso de sepia con patatas
1h
Tortilla de patatas mediterránea
40min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Guiso marinero con patatas
45min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Guiso de ternera y verduras con miso
2h