Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de vino blanco para cocinar (p.e. El Guiso®)
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pastilla de caldo de carne
- 800 g de manitas de cerdo en salsa, (p. ej. Polgri®)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 100 g de agua
- 800 g de berza de hoja lisa en conserva escurrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 423 kcal
- Protein
- 25.83 g
- Sacharidy
- 20.84 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 11.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Lentejas con kale
30 min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Cabrito en adobo
1 Std. 10 Min
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Lentejas guisadas
50min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Potaje de judías con borrajas
30 min
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min