Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de judías blancas secas
- 300 g de berza de hoja lisa en trozos
- 3400 g de agua
- 300 g de costillas de cerdo adobadas
- 200 g de panceta fresca de cerdo (tocino de papada con hebra) cortado en 4 trozos
- 1 chorizo fresco (aprox. 100 g) pinchado 2-3 veces con un palillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 morcilla de arroz (aprox. 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Protein
- 32.79 g
- Sacharidy
- 23.89 g
- Tuk
- 37.73 g
- Vláknina
- 10.35 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45min
Lentejas guisadas
50min
Potaje de judías con borrajas
30min
Judías blancas con chorizo
40min
Cocido madrileño
2h 15min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Cocido maragato
3u. 50min
Judías blancas a la hortelana
45min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35 min