Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Protein
- 12.93 g
- Sacharidy
- 6.68 g
- Tuk
- 13.27 g
- Vláknina
- 3.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Solomillos de pollo con setas
1h
Vacío de ternera con menestra de verduras
40 Min
Pollo al azafrán con champiñones
40 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Arroz con higaditos de pollo
1h 20 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min