
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 198 kcal / 827 kJ
- Protein
- 12.93 g
- Tuk
- 13.27 g
- Sacharidy
- 6.68 g
- Vláknina
- 3.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Berenjenas al ajillo
50min
Habas tiernas rehogadas
30min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min