Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Protein
- 12.93 g
- Sacharidy
- 6.68 g
- Tuk
- 13.27 g
- Vláknina
- 3.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Mero en amarillo
45min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Riñones al jerez
1h
Guiso de patatas con magro
1h
Alitas de pollo al ajillo
30min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min