![Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D00478D5-ECF0-4809-9640-102D24BD9169/Derivates/8A68E0D2-F2A1-468F-828A-8A9EC6F82DD7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Protein
- 12.93 g
- Sacharidy
- 6.68 g
- Tuk
- 13.27 g
- Vláknina
- 3.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Costillas de cerdo fritas con salsa agridulce - China
1h
Guarrito extremeño
50min
Cordero al vino tinto
45min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Cordero al ajillo
1h
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Alitas de pollo al ajillo
30min