Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas (y algo más para disolver la maicena)
- 1 - 2 cucharadas de sal (y algo más para la salsa)
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 500 g de coles de Bruselas congeladas
- 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 643 kJ / 153 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 524.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 godz. 20 min
Risotto de algas con navajas
1 Std. 10 Min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Chipirones a la marinera
25min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1h
Truchas en escabeche
12h 30min
Salteado de chipirones con kale
30min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Rodaballo con patatas panadera
40min