Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Protein
- 148 g
- Sacharidy
- 103.8 g
- Tuk
- 106.2 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Guiso de verduras con caballa
30 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de pez espada con patatas.
35 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Marmitako de caballa
50 min
Caldeirada de peixe
40 min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Guiso de patatas con mejillones
30 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min