Estofado de ventresca de bonito

Estofado de ventresca de bonito

4.2 35 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 raciones

Suroviny

  • de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
    500 g
  • dientes de ajo
    3
  • de semillas de comino
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de caldo de pescado
    300 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de pimientos verdes en trozos
    180 g
  • de cebolla en cuartos
    180 g
  • de tomate troceado en conserva
    200 g
  • de patatas en trozos
    500 g

Nutriční hodnoty na 4 raciones

Kalorie 1963 kcal / 8205.3 kJ
Protein 148 g
Tuk 106.2 g
Sacharidy 103.8 g
Vláknina 17.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...