![Estofado de ventresca de bonito Estofado de ventresca de bonito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E6E0029-979F-487F-B82A-69F6C392F2DA/Derivates/93737979-19d9-4263-931b-8d0109a59c55.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Protein
- 148 g
- Sacharidy
- 103.8 g
- Tuk
- 106.2 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Marmitako
40 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Alitas de pollo picantes con algas wakame
45 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Marmitako para dos
30 min
Marmitako de caballa
50min
Caldeirada marinera de mero
50min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.
Alubias con bacalao
30 min