Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Protein
- 148 g
- Sacharidy
- 103.8 g
- Tuk
- 106.2 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza a la gallega
40 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Marmitako de caballa
50min
Guiso de pulpo
45 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Guiso de verduras con caballa
30 min
Fabes con pulpo
45 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min