
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 1963 kcal / 8205.3 kJ
- Protein
- 148 g
- Tuk
- 106.2 g
- Sacharidy
- 103.8 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Sopa marinera
55min
Marmitako para dos
30min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19hod.
Fideuá con caballa
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Merluza a la gallega
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Marmitako de caballa
50min
Judías blancas a la toscana
35min
Marmitako
40min
Lentejas guisadas
50min
Alubias con bacalao
30min