豉香松阪豬
TM5 TM6

豉香松阪豬

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 松阪肉 , 切片
  • 2 大匙 薄鹽醬油
  • 1 大匙 米酒
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 香油
  • 20 克 薑 ,切片
  • 3 顆 蒜頭 , 切片
  • 2 大匙 豆豉 ,略拍扁
  • ½ 枝 蔥 , 切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 , 切片 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1039 kJ / 248 kcal
Protein
20.3 g
Sacharidy
9 g
Tuk
15.4 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty