Zařízení & příslušenství
豉香松阪豬
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
松阪肉 切片400 克
-
薄鹽醬油2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油10 克
-
薑 切片20 克
-
蒜頭 切片3 顆
-
豆豉 略拍扁2 大匙
-
蔥 切片½ 枝
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.3 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan