Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 松阪肉 , 切片
- 2 大匙 薄鹽醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 香油
- 20 克 薑 ,切片
- 3 顆 蒜頭 , 切片
- 2 大匙 豆豉 ,略拍扁
- ½ 枝 蔥 , 切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 , 切片 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 2.5 g