豉香松阪豬

豉香松阪豬

4.2 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 松阪肉 切片
    400 克
  • 薄鹽醬油
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 切片
    20 克
  • 蒜頭 切片
    3 顆
  • 豆豉 略拍扁
    2 大匙
  • 切片
    ½ 枝
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.3 g
Kalorie 1039 kJ / 248 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...