Zařízení & příslušenství
銀芽紅椒水蓮
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切絲10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
油1 大匙
-
水蓮 切段(約2公分)250 克
-
新鮮豆芽 去頭尾50 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
165 kJ /
40 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽的快手料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan