Zařízení & příslušenství
麥克雞塊
Příprava 15min.
Celkový 30min.
25 個
Suroviny
-
去骨去皮雞腿肉 (約500克),切塊(約2公分)2 塊
-
蒜頭2 粒
-
玉米粉1 大匙
-
低筋麵粉 (含裹粉用)70 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
蛋白1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
2.8 g
Kalorie
136.8 kJ /
32.7 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
在家自煮-親子宅烘焙
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan