Zařízení & příslušenství
醬燒豬軟骨
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
水1250 克
-
豬軟骨 切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
醬油20 克
-
二砂糖15 克
-
紹興酒10 克
-
豆豉 略微壓扁2 茶匙
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
白蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
蔥 切段(約5公分)15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
648.3 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
1333.8 kJ /
319.1 kcal
Tuk
22.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
51.1 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan