醬燒豬軟骨

醬燒豬軟骨

4.8 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 1250 克
  • 豬軟骨 切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 二砂糖
    15 克
  • 紹興酒
    10 克
  • 豆豉 略微壓扁
    2 茶匙
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 切段(約5公分)
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 648.3 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 1333.8 kJ / 319.1 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 51.1 g
Sacharidy 10.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...