Zařízení & příslušenství
古早味蛋餅皮
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 片
Suroviny
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
水250 克
-
低筋麵粉130 克
-
1 茶匙 地瓜粉太白粉1 茶匙
-
油 少許 (煎餅用)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
74.3 mg
Protein
2.9 g
Kalorie
486 kJ /
116.3 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
35.4 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
世界的捲餅
15 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
吃早餐囉!
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan