古早味蛋餅皮

古早味蛋餅皮

4.5 46 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 片

Suroviny

  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 250 克
  • 低筋麵粉
    130 克
  • 太白粉
    1 茶匙
    1 茶匙 地瓜粉
  • 少許 (煎餅用)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 74.3 mg
Protein 2.9 g
Kalorie 486 kJ / 116.3 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 35.4 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...