蕃茄雞肉燉飯

蕃茄雞肉燉飯

4.2 21 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 罐裝切碎番茄
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    125 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • ⅛ - ¼ 茶匙
  • 綠花椰菜,切小朵 (約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切丁(約1.5公分)
    250 克
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 311.2 mg
Protein 35.3 g
Kalorie 1956.6 kJ / 468.1 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 106.4 g
Sacharidy 46.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...