Zařízení & příslušenství
蕃茄雞肉燉飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
罐裝切碎番茄150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯125 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
鹽⅛ - ¼ 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵 (約2公分)50 克
-
雞胸肉 切丁(約1.5公分)250 克
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
311.2 mg
Protein
35.3 g
Kalorie
1956.6 kJ /
468.1 kcal
Tuk
15.5 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
106.4 g
Sacharidy
46.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan