腐乳空心菜

腐乳空心菜

4.5 27 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 豆腐乳
    25 克
  • 1 大匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切段
    1 枝
  • 1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 空心菜 梗葉分開,切段(約3公分)
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.229 g
Kalorie 322 kJ / 77 kcal
Tuk 5.303 g
Vláknina 1.779 g
Sacharidy 4.102 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...