Zařízení & příslušenství
腐乳空心菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
豆腐乳25 克
-
水1 大匙
-
蠔油1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段1 枝
-
油1 大匙
-
香油1 茶匙
-
空心菜 梗葉分開,切段(約3公分)300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.229 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tuk
5.303 g
Vláknina
1.779 g
Sacharidy
4.102 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan