Zařízení & příslušenství
味噌京醬肉絲
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
豬肉絲250 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
米酒1 大匙
-
味噌1 大匙
-
蠔油1 大匙
-
太白粉1 茶匙
-
油20 克
-
脆梅 去籽、切碎2 顆
-
新鮮山藥 (日本山藥),去皮、切絲200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.5 g
Kalorie
1424 kJ /
340 kcal
Tuk
25.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan