Zařízení & příslušenství
滷蛋白丁
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 35min.
6 人份
Suroviny
-
蛋白 (約240克)8 顆
-
水600 克
-
麻辣油5 克
-
花椒粒½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
八角1 粒
-
黑糖20 克
-
冰糖20 克
-
醬油100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Protein
52.3 g
Kalorie
2154.1 kJ /
515.3 kcal
Tuk
18.3 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
省錢DIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan