Zařízení & příslušenství
鳳梨炒黑木耳
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約3公分)200 克
-
鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)70 克
-
白醋5 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
185.5 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
429.2 kJ /
102.6 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
7.9 g
Nasycený tuk
4184.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan