鳳梨炒黑木耳

鳳梨炒黑木耳

4.4 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 新鮮黑木耳 切塊(約3公分)
    200 克
  • 鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)
    70 克
  • 白醋
    5 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 185.5 mg
Protein 1.2 g
Kalorie 429.2 kJ / 102.6 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 4184.5 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...