Zařízení & příslušenství
芋頭雞肉拌飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
油10 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
芋頭 去皮、切塊(約2公分)120 克
-
醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
水1150 克
-
糙米120 克
-
芹菜 切段(約2公分)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21 g
Kalorie
2088 kJ /
500 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高族怎麼吃
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan