Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g kolendry, świeżej
- 30 g cebuli dymki, tylko biała część, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 500 g udek z kurczaka, bez skóry i kości, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 2 łyżki sosu sojowego
- 1 szczypta soli
- 1 jajko
- 15 g bułki tartej
- tajski sos chili, słodko-pikantny, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kurczak w sosie satay
30 min
Klopsiki z serem feta
30 min
Kurczak koronacyjny Elżbiety II
30 min
Klopsiki w sosie z batatów i mleka kokosowego
1h 5 min
Tajskie pulpeciki z ryżem
45 min
Kurczak w sosie śliwkowym
1 godz.
Kurczak w za'atarze z zieloną soczewicą
2 godz.
Carimañolas z mięsem i serem
3h 5min
Kurczak w papilotach z ananasem i curry
1 godz.
Indyjski kurczak w jogurcie
1 godz.
Kurczak generała Tso
40min
Kurczak cajun i purée z batatów
25min