Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème aux cerises amarena
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 240 g de cerises amarena, au sirop (et 20 g de sirop)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24h
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Dacquoise aux framboises
2h
Dacquoise praliné-chocolat
50min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 godz.
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min
Meringue italienne
30 min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min