Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème aux cerises amarena
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 240 g de cerises amarena, au sirop (et 20 g de sirop)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Miroir à la framboise
15min
Gianduja choco-Passion
18h 20min
Mille-feuille pistache-framboise
1 godz. 45 min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Choux aux fruits confits
2h
Mignardises comme un Irish coffee
4 Std. 10 Min
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Mystère au chocolat
8h 30min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24h
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min