Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1 godz. 25 min
Coniglio ai carciofi
1 godz. 25 min
Coniglio ai funghi
1óra 10p
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 godz. 30 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Petto d'anatra all'uva
1óra 10p
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Coniglio all'appetitosa
1óra 10p
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min