Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Coniglio al vino rosso
7 godz. 10 min
Stufato di agnello
2 godz.
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 godz.
Trippa in umido
1h 10min
Coniglio alla ligure
3h 20 min