Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di carota
Ravioli "Shao mai"
- 50 g di acqua
- 180 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di carne trita di maiale
- 15 - 20 g di funghi freschi (tipo shiitake, champignon, finferli)
- 5 - 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine sottili (volitelně)
- 270 g di gamberi crudi sgusciati, freschi o congelati
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai di olio di sesamo (30 g, vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- olio di sesamo, q.b. per oliare
- farina tipo 00, q.b. per infarinare
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Hosomaki
2 godz.
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 godz.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1u. 5min
Ravioli cinesi
1h
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min