Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di carota
Ravioli "Shao mai"
- 50 g di acqua
- 180 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di carne trita di maiale
- 15 - 20 g di funghi freschi (tipo shiitake, champignon, finferli)
- 5 - 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine sottili (volitelně)
- 270 g di gamberi crudi sgusciati, freschi o congelati
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai di olio di sesamo (30 g, vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- olio di sesamo, q.b. per oliare
- farina tipo 00, q.b. per infarinare
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Involtini primavera
1h 15min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Salsa agrodolce cinese
15min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Ravioli cinesi
1h