Zařízení & příslušenství
紅豆沙鍋餅
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 片
Suroviny
-
中筋麵粉300 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)150 克
-
冷水 多備一些刷水用60 克
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
蜜紅豆餡 (市售或自製)450 克
-
白芝麻 依個人喜好添加6 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
13.8 g
Kalorie
1781.3 kJ /
426.3 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
75.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan