咖哩風味馬鈴薯燉肉

咖哩風味馬鈴薯燉肉

4.7 18 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 咖哩粉
    2 茶匙
  • 大蔥 日本種,切斜片
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 (約1顆),125克切絲,125克切塊
    250 克
  • 梅花肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 味醂
    40 克
  • 清酒
    30 克
  • 馬鈴薯 去皮、切大塊(約5公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)
    200 克
  • 300 克
  • 切片
    10 克
  • 柴魚醬油
    45 克
  • 依個人喜好調味
    5 克
  • 白胡椒粉 依個人喜好調味
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 37.2 g
Kalorie 2321 kJ / 555 kcal
Tuk 9.7 g
Vláknina 6.7 g
Sacharidy 82.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...