Zařízení & příslušenství
薑汁燒肉
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切塊40 克
-
蒜頭4 顆
-
味醂1 大匙
-
醬油膏3 大匙
-
梅花火鍋肉片 (約300克)20 片
-
油15 克
-
洋蔥 切粗絲100 克
-
白芝麻 裝飾用5 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.7 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
在家自煮-超級食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan