薑汁燒肉

薑汁燒肉

4.5 35 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 切塊
    40 克
  • 蒜頭
    4 顆
  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油膏
    3 大匙
  • 梅花火鍋肉片 (約300克)
    20 片
  • 15 克
  • 洋蔥 切粗絲
    100 克
  • 白芝麻 裝飾用
    5 克
  • 切蔥花,裝飾用
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.7 g
Kalorie 654 kJ / 156 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...