Zařízení & příslušenství
春川辣炒雞
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
韓國辣椒醬30 克
-
韓國辣椒粉20 克
-
花生醬10 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
高湯100 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)400 克
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片70 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
糖15 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)100 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
-
韓國麻油10 克
-
白芝麻½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1484.5 mg
Protein
36.4 g
Kalorie
3074.8 kJ /
735.6 kcal
Tuk
50.6 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
194.3 g
Sacharidy
34.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-雞肉
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan