黑木耳燉雞翅
TM5 TM6

黑木耳燉雞翅

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 150 克 新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)
  • 20 克 黑蒜頭 ,去皮
  • 10 克 紅棗 ,洗淨,泡水
  • 8 隻 雞翅 ,先以熱水川燙去血水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 800 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
498.2 kJ / 119.2 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
5 g
Tuk
6.8 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty