黑木耳燉雞翅

黑木耳燉雞翅

3.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    150 克
  • 黑蒜頭 去皮
    20 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    10 克
  • 雞翅 先以熱水川燙去血水
    8 隻
  • ½ 茶匙
  • 800 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.7 g
Kalorie 498.2 kJ / 119.2 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...