Zařízení & příslušenství
黑木耳燉雞翅
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮黑木耳 切片(約2公分)150 克
-
黑蒜頭 去皮20 克
-
紅棗 洗淨,泡水10 克
-
雞翅 先以熱水川燙去血水8 隻
-
鹽½ 茶匙
-
水800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.7 g
Kalorie
498.2 kJ /
119.2 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
這樣吃最美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan