酒釀松阪豬

酒釀松阪豬

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片
    200 克
  • 蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段
    70 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約5公分)
    20 克
  • 酒釀
    3 大匙
  • 蒜頭 切片
    1 顆
  • 醬油
    15 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.3 g
Kalorie 522 kJ / 125 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...