Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 松坂豬肉, 利用叉子戳洞,切斜片
- 70 克 蒜苗, 取蒜綠部分,切5公分段
- 20 克 新鮮紅辣椒, 切段(約5公分)
- 3 大匙 酒釀
- 1 顆 蒜頭, 切片
- 15 克 醬油
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 522 kJ / 125 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.3 g