Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 125 g di margarina
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina tipo 00
Ripieno
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 100 g di passata di pomodoro - 400 g di filetti di merluzzo a pezzetti
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1296.5 kJ / 309.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Salsa barbecue
20min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Zabaione al peperone rosso
20min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Crostata alla banana
4h 30min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Tempura di verdure
25min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Ficelles picardes
1 Std. 25 Min