Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 125 g di margarina
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina tipo 00
Ripieno
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 100 g di passata di pomodoro - 400 g di filetti di merluzzo a pezzetti
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1296.5 kJ / 309.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Baklava
1h 30min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Chutney di fragole
Keine Bewertungen
Bon bon alla fragola
Keine Bewertungen
Pasta sfoglia
3h 40min
Ketchup
1h 20 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Burro Montpellier
Keine Bewertungen
Sacher Torte (senza glutine)
3h
Insalata capricciosa
30min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1h 20 min