Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 120 g di uova
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
- 50 g di farina
- 1 pizzico di sale
Mousse al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di latte intero
- 4 g di agar agar (vedere consigli)
- 25 g di zucchero
- 75 g di tuorlo d'uovo
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di burro di cacao
Mousse al tè verde
- 150 g di latte intero
- 4 g di agar agar
- 25 g di zucchero
- 75 g di tuorlo d'uovo
- 5 g di té matcha in polvere (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato bianco sciolto
- ½ cucchiaino di té matcha in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal / 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 6.7 g / 6.7 g
- Sacharidy
- 25.1 g / 25.1 g
- Tuk
- 28.8 g / 28.8 g
- Vláknina
- 0.1 g / 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Mousse al pistacchio
1 Std. 30 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15h
Risotto meneghino rivisitato
50min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 Std.
Dolce mandorle e carruba al vapore
1 Std. 20 Min
Torta ai frutti esotici
8 godz. 10 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min