Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de pan
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 1 cáscara de limón verde, sólo la parte verde
- 50 g de aceite de oliva
- 40 g de piñones opcional
- 400 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 1 cucharadita de canela en polvo
- sal, al gusto
- pimienta negra molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 2 huevos
- 30 g de jugo de limón recién exprimido
- salsa de jitomate, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2444 kJ / 582 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pollo al limón con verduras
40 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Pastelitos de robalo
35 min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Hamburguesas de salmón y calabacitas a la parmesana
30 min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1h 20 min
Atún con salsa Vierge
50 min