Kompatibilní verze
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Atún crujiente
- 70 g de fécula de maíz
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 piezas de atún fresco (aprox. 12 x 2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruela pasa deshuesada
- 300 g de vino dulce, tipo Moscatel
- 200 g de crema (18% grasa)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 4 cdas de aceite vegetal (para sellar el atún)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 585.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete a la pimienta
20 Min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 Min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 Min
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1 Std.
Alcachofas y carne en salsa de tamarindo
1 Std.
Noodles con cordero
30 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Bowl de atún y aguacate
50 min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min
Pescado a la diabla
30 Min