Kompatibilní verze
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Atún crujiente
- 70 g de fécula de maíz
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 piezas de atún fresco (aprox. 12 x 2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruela pasa deshuesada
- 300 g de vino dulce, tipo Moscatel
- 200 g de crema (18% grasa)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 4 cdas de aceite vegetal (para sellar el atún)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 585.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Sopa de apio
50 Min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Crema de camarón
45min
Sopa de poro con hojaldre
45min
Risotto de camarón y espárragos
45min