Zařízení & příslušenství
糖鼓燒餅
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 55min.
10 塊
Suroviny
油皮
-
水140 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉250 克
-
糖15 克
-
白油10 克
油酥
-
低筋麵粉135 克
-
白油65 克
內餡
-
白芝麻 多備一些裝飾用10 克
-
冰糖粉115 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化15 克
-
低筋麵粉10 克
-
油 少許,抹油用
-
水 少許,刷水用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
4.3 g
Kalorie
1087 kJ /
260 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan