港式珍珠丸

港式珍珠丸

4.8 10 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
32 個

Suroviny

  • 糯米 (長、圓皆可)
    200 克
    200 克 壽司米
  • 需多備一些泡米用
    600 克
  • 豬里肌肉 切塊 (約5公分) (詳見要訣)
    350 克
  • 新鮮香菇 (約50克)
    3 - 4 朵
    10 克 乾香菇, ,浸泡至軟(詳見要訣)
  • 紅蘿蔔
    25 克
  • 新鮮荸薺 去皮、對半切
    20 克
  • 老薑 切片
    5 - 10 克
  • 切段(約2公分)
    20 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 醬油
    20 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 3 g
Kalorie 225 kJ / 54 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...