港式珍珠丸
TM5 TM6

港式珍珠丸

4.8 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 糯米 (長、圓皆可)
    nebo 200 克 壽司米
  • 600 克 水 ,需多備一些泡米用
  • 350 克 豬里肌肉 ,切塊 (約5公分) (詳見要訣)
  • 3 - 4 朵 新鮮香菇 (約50克)
    nebo 10 克 乾香菇 ,浸泡至軟(詳見要訣)
  • 25 克 紅蘿蔔
  • 20 克 新鮮荸薺 ,去皮、對半切
  • 5 - 10 克 老薑 ,切片
  • 20 克 蔥 ,切段(約2公分)
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 玉米粉
  • 20 克 醬油

Nutriční hodnoty
na 1 塊
Kalorie
225 kJ / 54 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
6 g
Tuk
2 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty