Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
克 糯米 (長、圓皆可)
nebo 200 克 壽司米 - 600 克 水 ,需多備一些泡米用
- 350 克 豬里肌肉 ,切塊 (約5公分) (詳見要訣)
-
3 - 4
朵 新鮮香菇 (約50克)
nebo 10 克 乾香菇 ,浸泡至軟(詳見要訣) - 25 克 紅蘿蔔
- 20 克 新鮮荸薺 ,去皮、對半切
- 5 - 10 克 老薑 ,切片
- 20 克 蔥 ,切段(約2公分)
- 2 小撮 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 玉米粉
- 20 克 醬油
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g