Zařízení & příslušenství
蒜容鮮蝦蒸粄條
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭35 克
-
醬油膏30 克
-
水1025 克
-
烏醋10 克
-
味醂15 克
-
香油10 克
-
粄條250 克
-
草蝦 開背去腸泥300 克
-
蔥 切花15 克
-
香菜 略切10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Protein
38.6 g
Kalorie
2803.1 kJ /
670 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
95.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
3步驟料理奇蹟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan