Zařízení & příslušenství
油漬蕃茄青醬墨魚義大利麵 (TM6 & TM5)
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
水1280 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
乾義大利麵160 克
-
新鮮九層塔 只取葉子15 克
-
松子 先放入烤箱以150°C烤過5 克
-
蒜頭25 克
-
橄欖油30 克
-
洋蔥 切小塊20 克
-
油漬番茄乾 切小丁25 克
-
花枝 去除內臟、切圈100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
2125 kJ /
508 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小酒館私房菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan