Zařízení & příslušenství
菠菜松阪豬燉飯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
水500 克
-
新鮮菠菜葉80 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
松阪肉 切丁(約1公分)150 克
-
新鮮香菇 切片80 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 依個人口味調整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
279.9 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
1488.6 kJ /
356.2 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
37.5 g
Sacharidy
48.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan