菠菜松阪豬燉飯

菠菜松阪豬燉飯

4.4 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 500 克
  • 新鮮菠菜葉
    80 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 松阪肉 切丁(約1公分)
    150 克
  • 新鮮香菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 依個人口味調整
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 279.9 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 1488.6 kJ / 356.2 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 37.5 g
Sacharidy 48.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...