Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche, 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 9.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 godz. 10 min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 godz. 35 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Hummus z červené řepy
10 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min