Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche, 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 9.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Brokolicová pomazánka
15 Min
Plněná zelenina
1h 20min
Hrachové kebaby
13h 30min
Kroupy se žampióny
55 min
Veganský nářez na způsob sýra
6h 40min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Žampiónová krémová polévka
20min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min