Zařízení & příslušenství
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
450 gramů pórku na kolečka
-
1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
800 gramů bílé fazole, velké (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
-
50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
-
½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tuk
9.1 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min.
Fazole po bretaňsku
35min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1hod. 5min.
Lasagne s kysaným zelím
1hod. 50min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.