Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem

Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem

2.8 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí

Suroviny

  • 5 snítek čerstvé petržele jen lístky
  • 2 stroužky česneku
  • 450 gramů pórku na kolečka
  • 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 50 gramů bílého vína
  • 800 gramů bílé fazole, velké (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
  • 50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
  • ½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
  • 2 špetky mletého černého pepře podle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 6 g
Kalorie 653 kJ / 156 kcal
Tuk 9.1 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...