
Zařízení & příslušenství
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
Příprava 10min
Celkový 20min
6 porcí
Suroviny
-
čerstvé petržele jen lístky5 snítek
-
stroužky česneku2
-
pórku na kolečka450 gramů
-
čerstvého tymiánu jen lístky1 polévková lžíce
-
olivového oleje30 gramů
-
bílého vína50 gramů
-
bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)800 gramů
-
zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku50 gramů
-
mořské soli podle chuti½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře podle chuti2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
156 kcal /
653 kJ
Protein
6 g
Tuk
9.1 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Špenátový koláč
30min
Pomazánka z lilku
45min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1hod. 5min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Mexické fazole s krustou z polenty
1hod.
Hrachové kebaby
13hod. 30min
Cibulové sušenky s mákem
40min