
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 snítek čerstvé petržele jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 156 kcal / 653 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 9.1 g
- Sacharidy
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Vejce se žampiónovou náplní
40 Min
Brokolicová pomazánka
15 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 Std. 5 Min
Květáková pizza
30 Min
RAW řepný dortík
1 Std. 25 Min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 Std. 25 Min