Zařízení & příslušenství
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
450 gramů pórku na kolečka
-
1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
800 gramů bílé fazole, velké (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
-
50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
-
½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tuk
9.1 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mexické fazole s krustou z polenty
1hod.
Polenta s hříbky
55min.
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Veganský mug cake s kokosem
20min.
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Žádné hodnocení
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Veggie „Burritos“
20min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Jablečné knedlíky
30min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.
Fazole po bretaňsku
35min.