Zařízení & příslušenství
Hanácká trošková polévka
Příprava 55min.
Celkový 8hod. 55min.
6 porcí
Suroviny
-
50 gramů sušeného zeleného hrachu
-
50 gramů bílé fazole
-
50 gramů čočky
-
50 gramů krup
-
100 gramů mrkve na kousky
-
90 gramů kořenové petržele na kousky
-
140 gramů celeru na kousky
-
120 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
1000 gramů vody
-
2 polévkové lžíce majoránky, sušené
-
2 čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.6 g
Kalorie
556 kJ /
133 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
23.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min.
Pečené fazole
1hod. 25min.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min.
Cizrnová polévka se slaninou
40min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Hrstková polévka
10hod. 40min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.