Zařízení & příslušenství
Hanácká trošková polévka
Příprava 55min.
Celkový 8hod. 55min.
6 porcí
Suroviny
-
50 gramů sušeného zeleného hrachu
-
50 gramů bílé fazole
-
50 gramů čočky
-
50 gramů krup
-
100 gramů mrkve na kousky
-
90 gramů kořenové petržele na kousky
-
140 gramů celeru na kousky
-
120 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
1000 gramů vody
-
2 polévkové lžíce majoránky, sušené
-
2 čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.6 g
Kalorie
556 kJ /
133 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
23.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1hod. 5min.
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1hod. 5min.
Kari ze špičatého zelí
35min.
Minestrone
45min.
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min.
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1hod. 25min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.