Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sušeného zeleného hrachu
- 50 gramů bílých fazolí
- 50 gramů čočky
- 50 gramů krup
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 90 gramů kořenové petržele, na kousky
- 140 gramů celeru, na kousky
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1000 gramů vody
- 2 polévkové lžíce majoránky, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrstková polévka
10h 40min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 godz. 20 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 Min
Fazolková polévka
35 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Šťavnatý vídeňský guláš
1 Std.
Zelňačka
25min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Fazolový guláš s klobásou
11h 25min