Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panino cheeseburger
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di acqua
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di vino bianco
- 2 uova
- 20 g di burro morbido
- 15 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa cheeseburger
- 50 g di cipolla bianca
- 100 g di maionese
- 50 g di salsa di senape
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
Hamburger
- 400 g di punta di petto di manzo a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di salsa di senape
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
Terminare la preparazione
- 12 fette di bacon affumicato
- 8 fette di Cheddar
- 1 cipolla a fette sottili
- 2 pomodori a fette sottili
- 4 foglie di lattuga verde tipo iceberg, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4372 kJ / 1045 kcal
- Protein
- 60.7 g
- Sacharidy
- 96.7 g
- Tuk
- 47.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Cordon bleu
30min
Wurstel vestiti
40min
Hosomaki
2u.
Piadina romagnola
15min
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2h 20 min
Pane per hamburger
3h 20min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5 godz. 30 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2u.
Hot dog
4u. 55min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6 godz. 30 min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min