Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panino cheeseburger
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di acqua
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di vino bianco
- 2 uova
- 20 g di burro morbido
- 15 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa cheeseburger
- 50 g di cipolla bianca
- 100 g di maionese
- 50 g di salsa di senape
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
Hamburger
- 400 g di punta di petto di manzo a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di salsa di senape
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
Terminare la preparazione
- 12 fette di bacon affumicato
- 8 fette di Cheddar
- 1 cipolla a fette sottili
- 2 pomodori a fette sottili
- 4 foglie di lattuga verde tipo iceberg, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4372 kJ / 1045 kcal
- Protein
- 60.7 g
- Sacharidy
- 96.7 g
- Tuk
- 47.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Nuggets di pollo
25 min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30 min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Piadina romagnola
15min
Stecco di carne con cuore filante
20 min
Crocchette di tonno
10h
Hot dog
4 Std. 55 Min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5 Std. 30 Min
Zufoli
5h
Pane per hamburger
3h 20min
Burger buns
4h 40min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min