Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 cipolla dorata a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 1 radice fresca di zenzero, il succo (vedere consiglio)
- 150 g di mascarpone freddo
Pappardelle
- 400 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 8 tuorli
Decorazione
- 4 fette di pancetta tesa di maiale
Condimento
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 6 fette di pancetta tesa di maiale
- 25 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4757 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 67.8 g
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1 Std. 30 Min
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 Min
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min