Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 cipolla dorata a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 1 radice fresca di zenzero, il succo (vedere consiglio)
- 150 g di mascarpone freddo
Pappardelle
- 400 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 8 tuorli
Decorazione
- 4 fette di pancetta tesa di maiale
Condimento
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 6 fette di pancetta tesa di maiale
- 25 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4757 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 67.8 g
Alternativní recepty
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Frittelle di cernia allo zenzero
35min
Salsa al formaggio di pecora
20min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Blinis con prosciutto di Praga
1 godz.
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40 min