Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (volitelně)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
nebo 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
nebo 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 9.7 g
Alternativní recepty
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Lamb and Leek Pie
2h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min