Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (volitelně)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
nebo 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
nebo 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 9.7 g
Alternativní recepty
Chicken Korma
40min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken Pad Thai
20min
Curried Prawns with Rice
1h
Chicken Étouffée
45min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Easy Satay Chicken
30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Beef with Mushrooms
30min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min