Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
nebo 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
nebo 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
nebo 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
nebo 4 tsp butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Quick Lamb Dhansak
45min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Stew
50min
Lamb Korma
4h
Chicken Garam Masala
50min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Pork Vindaloo
4h