薑黃羊肉湯

薑黃羊肉湯

5.0 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 蒜苗 切片
    15 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    100 克
  • 薑黃粉
    1 茶匙
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ⅛ 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 凱宴辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 乾燥百里香
    ½ 茶匙
  • 牛番茄 一開八
    400 克
  • 高湯
    750 克
  • 羊肉 切塊(約5公分)
    450 克
  • 罐裝鷹嘴豆 清水沖洗去除外皮
    200 克
  • 新鮮平葉巴西利 只取葉子
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 43.5 g
Kalorie 3225.8 kJ / 771.7 kcal
Tuk 35.3 g
Vláknina 11.8 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...