Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 大匙 白芝麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 600 克 海鮮高湯
- 4 隻 草蝦 ,剪去鬚腳,去除腸泥
- 80 克 透抽 ,清洗去除內臟,切圈
- 100 克 冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 50 克 韭菜 ,切段(約3公分)
- 80 克 蚵仔
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 大匙 柴魚片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 820 kJ / 199 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g