Zařízení & příslušenství
麻油海鮮冬粉湯
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
白芝麻油1 大匙
-
薑 切片10 克
-
海鮮高湯600 克
-
草蝦 剪去鬚腳,去除腸泥4 隻
-
透抽 清洗去除內臟,切圈80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
韭菜 切段(約3公分)50 克
-
蚵仔80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
柴魚片½ 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17 g
Kalorie
820 kJ /
199 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI美味廚房
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
舒心饗宴
24 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan