Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
- 350 克 雞胸肉 ,切片(厚約1公分)
- 50 克 寬冬粉 ,泡軟後以剪刀剪段備用)
- 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 800 克 冰水 (冰鎮用)
醬汁
- 70 克 芝麻醬 (白芝麻醬)
- 40 克 水
- 35 克 蒜頭
- 30 克 白醋
- 20 克 醬油
- 10 克 糖
- 10 克 麻辣油
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切段
- 100 克 小黃瓜 ,切絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1810.9 kJ / 433.2 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 2.6 g