Zařízení & příslušenství
涼拌雞絲寬粉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
雞胸肉 切片(順紋縱切、厚約1公分)350 克
-
寬冬粉 泡軟後以剪刀剪段備用50 克
-
紅蘿蔔 切絲40 克
-
冰水 (冰鎮用)800 克
醬汁
-
白芝麻醬70 克
-
水40 克
-
蒜頭35 克
-
白醋30 克
-
醬油20 克
-
糖10 克
-
麻辣油10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
小黃瓜 切絲100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.6 g
Kalorie
1810.9 kJ /
433.2 kcal
Tuk
26.4 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
26.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
3步驟料理奇蹟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan