
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 705 kcal / 2950 kJ
- Protein
- 35.5 g
- Tuk
- 34.6 g
- Sacharidy
- 67.2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata champignon e provola
1hod. 5min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1hod. 10min
Sformato di verdure
1hod. 35min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1hod. 55min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Lasagne asparagi e funghi
2hod.
Torta di asparagi
1hod. 10min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1hod. 35min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1hod. 30min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1hod.