Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2950 kJ / 705 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 67.2 g
- Tuk
- 34.6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto finocchi e zafferano
30min
Torta pazientina
3h 55min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Bicchiere di polenta con ragù
1 Std. 45 Min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Budino agli agrumi
3 godz. 15 min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min