Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2971 kJ / 710 kcal
- Protein
- 74 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Zuppa di pesce misto
40min
Brodetto all'abruzzese
1 godz. 10 min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Seppie con i piselli
40min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Brodetto alla triestina
1h
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Cannocchie al Varoma
55 Min
Insalata di mare
1h 30min