Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2971 kJ / 710 kcal
- Protein
- 74 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Zuppetta di crostacei
40min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 godz. 50 min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Brodetto romagnolo
50min
Zuppa del pescatore
50min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min