Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di porro, le più larghe e verdi
- 50 g di mandorle pelate
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di mollica di pane a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 100 g di sedano a pezzi
- 200 g di porro a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 filetti di salmone fresco (450 g l'uno), privati della pelle
- 6 filetti di acciuga sott'olio ben scolati
- 10 g di capperi sott'aceto
- 5 grani di pepe rosa in salamoia
- 10 grani di pepe verde in salamoia
- 5 grani di pepe rosa
- 400 g di patate a pasta gialla, pelate e a spicchi sottili
- 650 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30 min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30 min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Paella
1h 50 min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min