
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di porro le più larghe e verdi
- 50 g di mandorle pelate
- 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di mollica di pane a pezzi
- 100 g di carote pelate e a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 100 g di sedano a pezzi
- 200 g di porro a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 filetti di salmone fresco (450 g l'uno), privati della pelle
- 6 filetti di acciuga sott'olio ben scolati
- 10 g di capperi sott'aceto
- 5 grani di pepe rosa in salamoia
- 10 grani di pepe verde in salamoia
- 5 grani di pepe rosa
- 400 g di patate a pasta gialla pelate e a spicchi sottili
- 650 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kcal / 2012 kJ
- Protein
- 34.2 g
- Tuk
- 30.2 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1hod.
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1hod.
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1hod. 15min
Arrosto ripieno agli spinaci
1hod. 30min
Filetti di rombo in salsa di noci
2hod. 30min
Tacchino in agrodolce
1hod. 10min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1hod. 20min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1hod. 35min