Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di pomodoro
- 2 pezzetti di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 peperoncino rosso, a metà senza semi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pomodori, in quarti
Ripieno
- 20 g di coriandolo fresco
- 1 pezzo di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 peperoncino rosso, a metà, senza semi
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 300 g di polpa di granchio
- 8 fogli di pasta fillo (48 x 25 cm circa)
- olio, per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Vol-au-vent leggeri
2 Std. 30 Min
Friselle cozze e polpo
30 Min
Paté ai due salmoni
1h
Dessert di riso al mango
55 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Crocchette di gamberi
10 Std.
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Chantilly ai chiodi di garofano
20min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min