Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di pomodoro
- 2 pezzetti di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 peperoncino rosso, a metà senza semi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pomodori, in quarti
Ripieno
- 20 g di coriandolo fresco
- 1 pezzo di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 peperoncino rosso, a metà, senza semi
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 300 g di polpa di granchio
- 8 fogli di pasta fillo (48 x 25 cm circa)
- olio, per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso cantonese allo zenzero
35min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Katsu sando
4u. 40min
Ravioli 'Shao mai'
2小时
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2小时
Tartare al salmone
1h
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2小时
Yakisoba con gamberi
30 min
Baozi brasati
1 godz. 30 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Ceviche di salmone
48h 15min